Cepumi “Riekstiņi”

 
  • 250 g miltu,
  • 200 g sviesta,
  • 100 g cukura,
  • 1 iepakojums vārītā iebiezinātā piena,
  • 1 ola,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera.
 

Pagatavošana:

Saputo olu ar cukuru, pievieno mīkstu sviestu un sakuļ. Pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri. Visu samaisa un kārtīgi samīca. No gatavās mīklas veido mazas bumbiņas un liek riekstiņu formās, izspaida gar malām, atstājot vidū palielu iedobi. Cep 180 grādos 15 minūtes zeltaini brūnus. Pēc cepšanas ļauj riekstiņiem formās 15 minūtes atdzist. Riekstiņus ņem ārā, pilda ar vārīto iebiezināto pienu un savieno 2 pusītes. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt