Cepumu-biezpiena mājiņas

 
  • 2 paciņas cepumu “Selga”,
  • 500 g biezpiena,
  • 150 g marmelādes,
  • 100 g šokolādes,
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • 4 ēdamkarotes cukura,
  • 2 ēdamkarotes sviesta.
 

Pagatavošana:

Biezpienu sablenderē ar krējumu un cukuru, lai veidojas bieza, viendabīga masa. Marmelādi sagriež gabaliņos un pievieno biezpiena masai. Veido trijstūrveida mājiņas – uz cepuma pamatnes liek pildījumu, ko no abiem sāniem ierobežo ar diviem cepumiem, veidojot mājiņas jumtu. Bļodā liek šokolādi un sviestu un, ik pa laikam apmaisot, karsta ūdens peldē izkausē, līdz iegūst viendabīgu šokolādes mērci. Cepumu mājiņas pārlej ar šokolādes mērci un pārkaisa ar krāsainiem cukura zirnīšiem.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt