Debesmanna ar pienu

 
  • 500 ml ūdens,
  • 500 ml piena,
  • 450 g zemeņu ievārījuma,
  • 100 g mannas,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura.
 

Pagatavošana:

Uzvāra ūdeni. Tajā izšķīdina zemeņu ievārījumu, pievieno vaniļas cukuru un karsē 5 minūtes. Gatavo novārījumu izkāš caur sietu, lej atpakaļ katlā un turpina karsēt, lēnām maisot un pakāpeniski pievienojot mannu. Visu karsē 10 minūtes. Masu puto ar mikseri pēc tam, kad tā atdzisusi līdz 30 grādiem. Debesmannu puto apmēram 10 minūtes, līdz tā ir palikusi gaiša un stingra. Pasniedz kopā ar pienu. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt

Uzdod jautājumu

Ja Tev ir kādi ierosinājumi, sūdzības, komentāri vai jautājumi, lūdzu, aizpildi pieteikumu.

Vēlos saņemt atbildi
Atcelt

Ar * atzīmētajos laukos informācija jānorāda obligāti.