Melleņu klimpu zupa

 
  • 1 l melleņu,
  • 1 l ūdens,
  • 4 ēdamkarotes cukura.

Klimpām:

  • 2 olas,
  • 8 ēdamkarotes miltu,
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • 4 ēdamkarotes cukura.
 

Pagatavošana:

Katliņā uzvāra ūdeni, mellenes un cukuru. Vāra, līdz mellenes nedaudz izšķīst. Kamēr vārās melleņu ķīselis, gatavo mīklu: olas saputo ar cukuru un sāli, pievieno miltus, pienu un maisa, līdz veidojas biezas konsistences mīkla. Vārošajās mellenēs ar karoti "iepilina" mīklu. Vāra 3 minūtes, līdz klimpas gatavas. Pasniedz.

Klimpas vieglā sālsūdenī var vārīt arī atsevišķi un pasniegt ar melleņu ķīseli. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt