Saldā brunete

 
  • 400 g cepumu “Selga”,
  • 150 g sviesta,
  • 100 g žāvētu augļu,
  • 100 g marmelādes,
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera,
  • 2 olu dzeltenumi,
  • 2 tējkarotes kanēļa,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura.
 

Pagatavošana:

Olu dzeltenumus uz lēnas uguns karsē kopā ar cukuru, nepārtraukti maisot. Pievieno sviestu. Kad tas izkusis, tupina maisīt un pievieno kakao, kanēli, vaniļas cukuru. Atsevišķā traukā saspaida cepumus, smalki sagriež žāvētos augļus un pievieno kubiņos sagrieztu marmelādi. Tiem pāri pārlej silto kakao masu un visu kārtīgi izmaisa. Gatavo masu liek uz pārtikas plēves, veido formu un kārtīgi satin. Liek ledusskapī uz pāris stundām.  

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt