Sāļā brokastu putra

 
  • 300 g auzu pārslu,
  • 1 tējkrote timiāna,
  • Eļļa,
  • Sāls.

Garnējumam:

  • 200 g šampinjonu,
  • 4 olas,
  • Sāls, pipari.
 

Pagatavošana:

Auzu pārslas vāra buljonā atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Pannā sakarsē eļļu, apcep šampinjonus kopā ar timiānu. Pievieno sāli, piparus. Uzcep olas. Putru kārto porcijās, papildinot ar šampinjoniem un olu.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt