Anglijas ganu pīrāgs

 
  • 700 g maltās gaļas,
  • 100 g zaļo zirnīšu,
  • 2 sīpoli,
  • 2 seleriju kāti,
  • 1 liels burkāns,
  • 1 paprika,
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas,
  • Sāls, malti melnie pipari.

Kartupeļu biezputrai:

  • 250 ml piena,
  • 8 kartupeļi,
  • 25 g sviesta.
 

Pagatavošana:

Gatavo kartupeļu biezeni. Kartupeļus novāra mīkstus, nokāš lieko ūdeni. Pievieno sviestu un sāk putot, pakāpeniski pievienojot pienu. Puto, līdz masa kļuvusi gaisīga un palielinājusies apjomā. Gatavo maltās gaļas pildījumu. Visus dārzeņus sagriež kubiņos, burkānu smalki sarīvē. Uz pannas apcep sīpolus un seleriju. Pievieno burkānus, papriku un malto gaļu. Sautē, kamēr gaļa gatava. Pievieno tomātu pastu un zaļos zirnīšus.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Karstumizturīgā traukā kārto maltās gaļas pildījumu. Pāri liek kartupeļu biezeni, var pievienot rīvētu sieru. Liek krāsnī cepties apmēram 15 minūtes. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt