Frikadeļu sautējums

 
  • 400 g maltās gaļas,
  • 300 g tomātu mērces,
  • 6 tomāti,
  • 5 ķiploka daiviņas,
  • 3 burkāni,
  • 2 šķēles baltmaizes,
  • 2 olas,
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas,
  • 1 sīpols.
 

Pagatavošana:

Maltajai gaļai pievieno iepriekš izmērcētas baltmaizes šķēles, sakapātu sīpolu, sasmalcinātus ķiplokus un 2 olas. Visu kārtīgi izmīca un izspaida, lai gaļa sāk lipt pie rokām. Pievieno sāli un maltus melnos piparus. Veido nelielas gaļas bumbiņas. Cepamtrauku iesmērē ar eļļu un tajā kārto šķēlītēs sagrieztus burkānus un tomātus. Virs dārzeņiem liek gaļas bumbiņas un visu pārlej ar tomātu mērci. Cep 40 minūtes 200 grādos.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt

Uzdod jautājumu

Ja Tev ir kādi ierosinājumi, sūdzības, komentāri vai jautājumi, lūdzu, aizpildi pieteikumu.

Vēlos saņemt atbildi
Atcelt

Ar * atzīmētajos laukos informācija jānorāda obligāti.