Kartupeļu-ķirbju sautējums ar vistu

 
  • 200 g ķirbja,
  • 2 vistas filejas,
  • 400 ml buljona,
  • 100 ml saldā krējuma,
  • 3 kartupeļi,
  • 2 sīpoli,
  • 1 burkāns,
  • Sāls, malti melnie pipari, timiāns.
 

Pagatavošana:

Sīpolus sakapā. Dārzeņus un vistu sagriež kumosa izmēra kubiņos. Katliņā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un timiānu, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievieno burkānus un vistu. Apcep, līdz vista kļūst zeltaini brūna. Pievieno kartupeļus, ķirbi un buljonu. Vāra, kamēr ķirbis un kartupeļi ir mīksti. Gatavošanas beigās pievieno saldo krējumu.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt