Krējuma kūka bez cepšanas

 
  • 1,5 l skābā krējuma,
  • 2 paciņas cepumu “Selga”,
  • 300 g aveņu ievārījuma,
  • 200 g cukura,
  • 100 g saldētu aveņu,
  • 40 g želatīna,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura,
  • Ogas dekorēšanai.
 

Pagatavošana:

Želatīnu aplej ar ūdeni un liek uzbriedināties. Krējumu liek bļodā un samaisa ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno saldētās avenes. Cepumus liek traukā, sasmalcina un pievieno ievārījumu. Samaisa viendabīgā masā un klāj tortes formas apakšā, masu vienmērīgi izlīdzinot. Želatīnu ūdens peldē karsē un maisa līdz tas kļūst šķidrs un viendabīgs. Želatīna masai pievieno pāris ēdamkarotes krējuma un izmaisa. Tad to pievieno atlikušajai krējuma masai. Krējuma masu lej tortes formā virs cepumiem un izlīdzina. Liek ledusskapī vismaz uz 6 stundām.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt

Uzdod jautājumu

Ja Tev ir kādi ierosinājumi, sūdzības, komentāri vai jautājumi, lūdzu, aizpildi pieteikumu.

Vēlos saņemt atbildi
Atcelt

Ar * atzīmētajos laukos informācija jānorāda obligāti.