Pelēko zirņu kotletes

 
  • 300 g pelēko zirņu,
  • 3 olas,
  • 2 ķiploki,
  • Sāls, pipari,
  • Eļļa cepšanai.
 

Pagatavošana:

Zirņus liek uz nakti izmērcēties. Nākamajā dienā noskalo un liek katlā vārīties. Kad zirņi sāk vārīties, nosmeļ putas un vāra vismaz stundu. Zirņus nokāš un samaļ gaļas mašīnā. Masai pievieno sāli un piparus pēc garšas, smalki sakapātas ķiploka daiviņas un olas. Visu kārtīgi samīca, veido plaukstas lieluma kotletes un cep uz pannas eļļā brūnas no abām pusēm.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt