Aknu kotletes ar kartupeļu biezeni

 
  • 700 g svaigu broileru aknu,
  • 3 ēdamkarotes sviesta,
  • 3 šķēles baltmaizes,
  • 2 olas,
  • 1 ķiploka daiva,
  • ½ sīpola.
 

Pagatavošana:

Aknas samaļ gaļas maļamajā mašīnā, baltmaizes šķēles iemērc ūdenī, sīpolu nomizo un smalki sakapā, ķiploku izspiež ķiploku spiedē. Traukā liek aknas un olas, piejauc klāt sīpolu un ķiploku. Baltmaizes šķēlēm noņem garoziņu un kārtīgi nospiež ūdeni. Pievieno kotlešu masai un visu kārtīgi izmaisa. Cep sviestā no abām pusēm kraukšķīgas, pasniedz ar kartupeļu biezputru un skābo krējumu. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt