Cūkgaļas rulete

 
  • 1 kg cūkgaļas šķiņķa,
  • 70 g žāvētu melno plūmju,
  • 7 ķiploka daiviņas,
  • 1 liels burkāns,
  • 1 tējkarote sinepju,
  • Sāls, pipari.
 

Pagatavošana:

Gaļu iegriež vidū līdz pusei un tad no vidus griež ar nazi uz labo un kreiso pusi, lai izveidojas “grāmatiņa”. Šķiņķi ar virtuves āmuriņu izklapē, izsmērē ar sinepēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Uz karbonādes kārto rindu ar melnajām plūmēm, burkānu un ķiploka daiviņas. Visu cieši aizrullē un kārtīgi nosien ar auklu. Liek ruleti uz nakti ledusskapī, lai samarinējas. Nākamajā dienā uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, ietin ruleti folijā un liek cepamtraukā, kurā ieliets neliels daudzums ūdens. Cep 20 minūtes 200 grādos, tad 20 minūtes 180 grādos un beigās vēl 20 minūtes 200 grādos. Izņem gaļu, noņem foliju un cep vēl 20 minūtnes 220 grādos, lai tā paliek brūna.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt