Gardā grūbu biezputra

 
  • 300 g cūkgaļas speķa,
  • 200 g grūbu,
  • 200 g žāvētas gaļas,
  • 100 g piena,
  • 3 kartupeļi,
  • 1 sīpols.
 

Pagatavošana:

Grūbas vairākas reizes skalo zem tekoša ūdens un, kad ūdens tīrs, atstāj uz nakti mērcēties. Nākamajā dienā noskalo grūbas vēlreiz un liek katlā vārīties uz 2h. Ik pa laikam uzmana ūdens daudzumu. Pēc 2h pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un vāra 15 minūtes. Tad pielej pienu, pieber sāli un kārtīgi izmaisa. Ja putra šķiet pārāk sausa, pielej vēl pienu. Visu vāra uz mazas uguns vēl 10 minūtes. Uz pannas sacep smalki sagrieztu sīpolu, žāvēto gaļu un speķi. Putru pasniedz ar gaļas un sīpolu mērcīti. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt