Lielās pankūkas

 

Mīklai:

  • 500 ml piena,
  • 200 g miltu,
  • 2 olas,
  • 2 tējkarotes cukura,
  • Šķipsna sāls.

Pildījumiem:

  • 400 g biezpiena + pāris tējkarotes cukura,
  • 240 g marinēta laša + 100 g kausētā siera,
  • 200 g maltās gaļas + ½ sīpola.
 

Pagatavošana:

Pagatavo pankūku mīklu, sakuļot olas ar cukuru un sāli. Pievieno pienu un miltus (izsijā caur sietu). Visu kārtīgi izmaisa, lai masa būtu viendabīga un bez kunkuļiem. Pankūkas cep plānajā pankūku pannā no abām pusēm zeltainas. Uz atdzisušām pankūkām liek dažādus pildījumus pēc savas gaumes – laša un kausētā siera, saceptas maltās gaļas un smalki sakapātu sīpolu vai biezpiena un cukura. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt