Krēmīgā pasta ar tomātiem un spinātiem
- 500 g penne pastas,
- 400 g tomātu savā sulā,
- 100 g spinātu,
- 2 ēdamkarotes krēmsiera,
- 2 ķiploka daiviņas,
- 1 neliels sīpols,
- 1 ēdamkarote eļļas cepšanai,
- 1/2 tējkarote bazilika,
- Parmezāns pasniegšanai.
Pagatavošana:
Pastu uzvāra atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma. Pannā sakarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus un 1/2 tējkaroti bazilika. Pievieno konservētos tomātus un mazliet cukura. Sautē 15 minūtes. Pievieno krēmsieru un spinātus. Sautē vēl 3 minūtes. Servē procijās, pārkaisot ar rīvētu parmezāna sieru.


Cilvēku skaits:
4 cilvēki