Krēmīgā pasta ar tomātiem un spinātiem

 
  • 500 g penne pastas,
  • 400 g tomātu savā sulā,
  • 100 g spinātu,
  • 2 ēdamkarotes krēmsiera,
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • 1 neliels sīpols,
  • 1 ēdamkarote eļļas cepšanai,
  • 1/2 tējkarote bazilika,
  • Parmezāns pasniegšanai.
 

Pagatavošana:

Pastu uzvāra atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma. Pannā sakarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus un 1/2 tējkaroti bazilika. Pievieno konservētos tomātus un mazliet cukura. Sautē 15 minūtes. Pievieno krēmsieru un spinātus. Sautē vēl 3 minūtes. Servē procijās, pārkaisot ar rīvētu parmezāna sieru.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt