Pasta ar citronu ricotta

 
  • 500 g spageti makaronu,
  • 200 g zaļo zirnīšu,
  • 150 g ricotta siera,
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas,
  • 1 citrons.
 

Pagatavošana:

Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Kamēr vārās makaroni, uz smalkās rīves sarīvē citrona miziņu. Rīvē tikai dzelteno daļu, jo baltā ir rūgta. Kad makaroni gatavi, nolej lieko šķidrumu, atstājot apmēram 50 ml.  Makaronu ūdeni ielej atsevišķā traukā. Tam pievieno ricotta sieru, citrona miziņu, sulu no 1 citrona un olīveļļu. Samaisa līdz viendabīgai masai un pievieno siltiem makaroniem. Pievieno zaļos zirnīšus un visu vienmērīgi iemaisa makaronos. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt