Pasta ar cūkgaļu un pupiņām

 
  • > 500 g pastas,
  • 300 g pupiņu tomātu mērcē,
  • 120 g cauraugušas cūkgaļas,
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas,
  • 2 timiāna zariņi,
  • 2 ķiploka daivas,
  • 1 rozmarīna zariņš.
 

Pagatavošana:

Pastu uzvāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Gatavo mērci: uz pannas kopā ar smalki sakapātu ķiploku, timiānu un rozmarīnu apcep cūkgaļu, kas sagriezta mazos kubiņos. Kad gaļa apcepusies, pievieno pupiņas tomātu mērcē un pasautē 5 minūtes. Samaisa pastu kopā ar cūkgaļu un pupiņām. Pasniedz.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt