Pasta ar tunci

 
  • 500 g makaronu,
  • 400 g tomātu savā sulā,
  • 360 g konservēta tunča,
  • 50 g olīvu (nav obligāti),
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • 1 mazs sīpols,
  • Cukurs, sāls, pipari, rozmarīns pēc garšas,
  • Parmezāns pasniegšanai.
 

Pagatavošana:

Pastu uzvāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Pannā sakarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus un 1/2 tējkaroti rozmarīna. Pievieno konservētos tomātus un mazliet cukura. Sautē 15 minūtes. Pievieno tunci un olīvas. Pasautē 5 minūtes. Servē porcijās, pārkaisot ar rīvētu parmezāna sieru.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt