Pasta ar vistu un ķirbi

 
  • 500 g pastas,
  • 350 g nomizota ķirbja,
  • 250 g vistas filejas,
  • 8 ēdamkarotes olīveļļas cepšanai,
  • 2 tējkarotes rozmarīna,
  • Sāls pēc garšas,
  • Malti melnie pipari pēc garšas.
 

Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ķirbi sagriež kubiņos, liek karstumizturīgā traukā kopā ar rozmarīnu. Pārslaka ar eļļu un liek cepties 25-30 minūtes, ik pa laikam pārbaudot gatavību. Pastu uzvāra atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma. Vistas fileju sagriež gabaliņos un uz pannas apcep ar sāli un pipariem. Gatavo ķirbi samaisa kopā ar vistu un pastu. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt