Biešu salāti

 
  • 400 g vārītu biešu,
  • 200 g bumbieru,
  • 100 g fetas siera,
  • Sauja valriekstu.

Mērcei:

  • Medus,
  • Olīveļļa,
  • Balzamiko etiķis.
 

Pagatavošana:

Sajauc visas mērces sastāvdaļas. Bumbierus un bietes sagriež ripiņās. Uz šķīvja kārto bumbieri, virsū liek bietes šķēli un gabaliņu siera. Visu pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem un pārlej ar mērci.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt