Rudens salāti ar ķirbi

 
  • 1 neliels riekstu ķirbis,
  • 150 g salātlapu mix,
  • Sauja žāvētu dzērveņu,
  • Kazas vai fetas siers.

Mērcei:

  • Medus,
  • Olīveļļa,
  • Balzamiko etiķis.
 

Pagatavošana:

Ķirbi sagriež kubiņos, liek karstumizturīgā traukā. Pārslaka ar eļļu un liek cepties 25-30 minūtes, ik pa laikam pārbaudot gatavību. Sajauc visas mērces sastāvdaļas. Uz šķīvja kārto salātlapas, gatavo ķirbi, dzērvenes. Pārslaka ar mērcīti un dekorē ar sieru. Pasniedz.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt