Sātīgie pupiņu salāti

 
  • 600 g vārītu vai konservētu sarkano pupiņu,
  • 250 g žāvētas gaļas,
  • 200 ml majonēzes vai skābā krējuma,
  • ¼ formas rupjmaizes,
  • 4-5 ķiploka daiviņas,
  • Sāls, pipari pēc garšas.
 

Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Rupjmaizi sagriež kubiņos, apslaka ar eļļu un liek krāsnī grauzdēties 5 minūtes. Gaļu sagriež kubiņos, pupiņām nolej lieko šķidrumu. Traukā sajauc gaļu ar pupiņām, sakapātiem ķiplokiem, majonēzi. Pievieno sāli un piparus, ja nepieciešams.  Maizi pievieno pašu pēdējo, lai saglabātu kraukšķīgumu.

 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt