Zemeņu-spinātu salāti

 
  • 700 g spinātu,
  • 500 g zemeņu,
  • 150 g Fetaki siera,
  • Sauja valriekstu.

Mērcei:

  • 110 ml olīveļļas,
  • 1,5 ēdamkarotes baltvīna etiķa,
  • 1 ēdamkarote medus.
 

Pagatavošana:

Spinātus nomazgā. Zemenes sagriež šķēlītēs. Atsevišķā traukā sajauc visas mērces sastāvdaļas. Spinātus un zemenes kārto šķīvī, pārlej ar mērci. Pievieno Fetaki sieru un drupinātus valriekstus. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt