Bumbieri vīnā

 
  • 4 bumbieri,
  • 200 g brūnā cukura,
  • 1 pudele sarkanvīna,
  • 2 kanēļa standziņas,
  • 1 paciņa vaniļas cukura,
  • Miziņa no 1 citrona.
 

Pagatavošana:

Sarkanvīnu lej katlā, pievieno garšvielas un cukuru. Bumbierus nomizo, atstājot tikai kātiņu. Liek katlā ar sarkanvīnu tā, lai bumbieri būtu pilnībā nosegti. Vāra 20-30 minūtes, pārbaudot, vai bumbieri ir mīksti. Kad bumbieri gatavi, tos izņem no vīna un atdzesē vai ēd siltus kopā ar saldējumu. Vīnu var turpināt vārīt, līdz veidojas sīrupam līdzīga konsistence, ar ko pārliet gatavos bumbierus. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt