Citronu-jogurta kūka ar mellenēm

 
  • 200 g bezpiedevu jogurta,
  • 1 glāze melleņu,
  • 1 glāze piena,
  • 1 ola,
  • 1 ¾ glāzes miltu,
  • ¼ glāze cukura,
  • ¼ glāze izkausēta sviesta,
  • 1 ēdamkarote rīvētas citrona miziņas,
  • 1 ēdamkarote citrona sulas,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • Šķipsniņa sāls.
 

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.  Bļodā sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli. Citā bļodā sajauc sakultu olu, pienu, izkausēto sviestu, citrona miziņu un sulu. Slapjajām sastāvdaļam pievieno jogurtu un kārtīgi samaisa. Slapjās sastāvdaļas pievieno sausajām. Kārtīgi samaisa un pievieno mellenes. Gatavo masu lej formā, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep krāsnī 45-40 minūtes. Gatavību pārbauda, kūkā iespraužot kociņu. Ja pie tā nekas nepielīp – kūka gatava. Atdzesētu kūku var pārliet ar kausētu balto šokolādi. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt