Dzērveņu debesmanna

 
  • 200 g dzērveņu,
  • 200 g cukura,
  • 100 g mannas,
  • 1 l ūdens.
 

Pagatavošana:

Blenderī liek dzērvenes un pievieno ūdeni tā, lai tas nosegtu ogas. Sablenderē viendabīgā masā. Izkāš caur sietu, pievieno cukuru un atlikušo ūdens daudzumu. Visu uzvāra. Vārot uz lēnas uguns, iemaisa mannu un, nepārtraukti maisot, vāra vēl 5 minūtes. Masu atdzesē un sakuļ ar mikseri. Sākumā kuļ ar mazākiem apgriezieniem, pakāpeniski tos palielinot. Jo ilgāk tiks kults, jo debesmanna kļūs gaisīgāka. Pasniedz ar aukstu pienu. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt