Marmora cepumi

 
  • 400 g pūdercukura,
  • 250 g miltu,
  • 150 ml augu eļļas,
  • 100 g kakao pulvera,
  • 60 g pūdercukura cepumu apvārtīšanai,
  • 4 olas,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura,
  • šķipsna sāls.
 

Pagatavošana:

Bļodā samaisa kakao, pūdercukuru un eļļu, lai veidojas vienmērīga masa. Pievieno olas un vaniļas cukuru, visu kārtīgi samaisa. Pievieno miltus, sāli, cepamo pulveri un lēnām maisa, kamēr veidojas vienmērīga, lipīga konsistence. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Nelielus mīklas gabaliņus apviļā pūdercukurā un liek uz cepampapīra, lai starp cepumiem būtu atstarpes. Cep apmēram 10 minūtes. Cepumiem jābūt kraukšķīgiem ārpusē un mīkstiem iekšpusē. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt

Uzdod jautājumu

Ja Tev ir kādi ierosinājumi, sūdzības, komentāri vai jautājumi, lūdzu, aizpildi pieteikumu.

Vēlos saņemt atbildi
Atcelt

Ar * atzīmētajos laukos informācija jānorāda obligāti.