Tiramisu

 
  • 1 kg Mascarpone krēmsiera,
  • 400 g cepumu “Dāmu pirkstiņi”,
  • 100 ml saldā krējuma,
  • 6 olas,
  • 6 ēdamkarotes cukura olu dzeltenumiem,
  • 3 ēdamkarotes cukura saldajam krējumam,
  • 1 krūze stipras kafijas.
 

Pagatavošana:

Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Saputo atsevišķi olu baltumus, atsevišķi dzeltenumus ar cukuru un atsevišķi saldo krējumu ar cukuru. Mascarpone sieru liek traukā, tajā iemaisa olu dzeltenumus un saldo krējumu, pašās beigās iecilā olu baltumus. Pagatavo stipru kafiju un ielej lēzenā šķīvī. Traukā kārto pirmo tiramisu kārtu ar cepumiem, katru cepumu mazliet iemērcot kafijā. Pārlej ar saldo masu, virs kuras atkal kārto cepumus. Tupina likt kārtās līdz trauka augšai. Pārkaisa ar kakao un liek ledusskapī uz nakti. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt