Pildīti vistas filejas veltnīši ar krāsnī ceptiem dārzeņiem

 
  • 2 vistas filejas,
  • 1 paciņa spinātu,
  • 120 g fetaki siera,
  • Garšviela vistas gaļai.

Dārzeņiem:

  • 150 g šampinjonu,
  • 150 g cherry tomātu,
  • 1 mazs ziedkāposts,
  • 5 ēdamkarotes eļļas,
  • 3 ķiploka daiviņas,
  • 1 paciņa persilādes vai Vidusjūras garšvielu,
  • Bunte pētersīļu.
 

Pagatavošana:

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Sagatavo cepamo trauku. Ziedkāpostu sadala ziedkopās un liek bļodā. Pievieno pārējos dārzeņus. Ķiploka daiviņas sagriež šķēlītēs un pievieno dārzeņiem. Dārzeņus samaisa kopā ar garšvielām un eļļu. Pārber cepamajā traukā un cep krāsnī 30 minūtes.
Gatavo vistu: filejas sagriež uz pusēm un izklapē tā, lai ir plānas karbonādes, kurās ietīt pildījumu. Ietauko un ierīvē ar garšvielām. 

Gatavo pildījumu: sajauc fetaki sieru ar spinātiem. Gatavo pildījumu liek uz vistas filejām un sarullē. Filejas nostiprina ar koka irbulīšiem. Veltnīšus cep sakarsētā pannā no visām pusēm zeltaini brūnus (aptuveni 4-5 minūtes).

Dārzeņus izņem no krāsns un pasniedz kopā ar vistas filejas veltnīšiem. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt