Piparkūku siera kūka

 
  • 1 paciņa cepumu “Selga”,
  • 600 g klasiskā krēmsiera,
  • 120 g skābā krējuma,
  • 100 g sviesta,
  • 70 g cukura,
  • 50 g piparkūku,
  • 1 paciņa piparkūku garšvielas.
 

Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni 180 grādus karstu. Kūkas formā (26 cm diametrā) izklāj cepamo papīru. Izkausē sviestu. Cepumus kopā ar piparkūkām sasmalcina līdz rupju miltu konsistencei un sajauc ar sviestu. Iegūto masu izklāj kūkas formā un liek cepties 5-7 minūtes.

Krēmsieru sajauc ar krējumu, cukuru un piparkūku garšvielām. Iegūto masu liek pāri izceptajai pamatnei un cep vēl 30-40 minūtes. Pārbauda kūkas gatavību – tai jābūt singrākai malās, bet mīkstākai vidū. Kūku ņem ārā no krāsns un atdzesē. Dekorē pēc sirds patikas. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt