Saldā kartupeļa salāti ar granātābolu un rukolu

 
  • 1 saldais kartupelis,
  • 1 paciņa rukolas,
  • 1 granātābols.

Mērcei:

  • 2 ēdamkarotes olīveļļas,
  • 1 ēdamkarote balzametiķa,
  • 1 ēdamkarote medus,
  • Malti melnie pipari.
 

Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Uz cepampannas izklāj cepamo papīru, ietauko to. Saldo kartupeli sagriež kubiņos un liek cepties aptuveni 20 minūtes. Sajauc visas mērces sastāvdaļas, izloba granātābola sēkliņas. Kad kartupelis mīksts un izcepies, ņem ārā no krāsns un atdzesē. Rukolu sajauc ar mērci un kārto šķīvī. Pāri liek saldo kartupeli un pārber ar granātābola sēkliņām. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt