Cukīni-parmezāna kraukšķi ar tomātu mērci

 
  • 1 liels vai 2 vidēji cukīni,
  • 300 g parmezāna,
  • 300 g rīvmaizes,
  • 2 olas,
  • Sāls, pipari, ķiploki.

Mērcei:

  • 400 g konservētu tomātu,
  • 50 g cukura,
  • 1 tējkarote timiāna,
  • 1 sīpols,
  • 1 ķiploka daiva,
  • 1/2 tējkarote kanēļa,
  • Malti melnie pipari.
 

Pagatavošana:

Gatavo mērci: apcep sīpolus, ķiplokus un timiānu. Pievieno tomātus, cukuru, kanēli un piparus. Vāra vismaz 40 minūtes. Noņem no plīts un sablenderē, ja vēlas krēmīgāku konsistenci. Cukīni sagriež sķēlēs. Sagatavo panēšanas maisījumu: sakapā ķiplokus, sajauc kopā ar rīvmaizi, rīvētu parmezānu, sāli un pipariem. Atsevišķā bļodiņā sakuļ olas.
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Cukīni šķēlītes pa vienai iemērc olā, tad rīvmaizes maisījumā un kārto uz paplātes vienu otrai blakus. Cep krāsnī aptuveni 20 minūtes. Pasniedz kopā ar sagatavoto mērci. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt