Ķirbju-fetas pīrāgs

 
  • 1 iepakojums kārtainās bezrauga mīklas,
  • 600 g ķirbja,
  • 200 g fetas siera,
  • 300 ml skābā krējuma,
  • 6 olas,
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • 1 zariņš rozmarīna,
  • Sāls, malti melnie pipari.
 

Pagatavošana:

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. 26 cm diametra kūkas formu izklāj ar cepamo papīru. Mīklu izrullē, izklāj formas pamatnē, sadursta ar dakšiņu (lai neuzpūšas) un liek cepties krāsnī 7 minūtes. Sagatavo siera masu. Sakapā ķiplokus un sasmalcina rozmarīnu. Olas sakuļ kopā ar krējumu un fetas sieru, pievieno ķiplokus, rozmarīnu, sāli un piparus. Masai jāsanāk skābā krējuma konsistencē. Ķirbi sagriež kubiņos, apcep uz pannas vai krāsnī. No krāsns izņem mīklu, pārber ar ķirbja kubiņiem un pārlej ar siera masu. Cep krāsnī 45-60 minūtes. Pīrāgs ir gatavs brīdī, kad siera masa sarecējusi. Atdzesē un bauda.
 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt