“Latviskās” kanapē maizītes

 
  • 330 g siļķu tīteņu marinādē bez ādas,
  • 3 paciņas biezpiena,
  • 1 kukulis rudzu maizes,
  • 1 kukulis baltmaizes,
  • 1 citrons,
  • Sāls, malti melnie pipari – pēc garšas,
  • Zaļumi – lociņi, pētersīļi.
 

Pagatavošana:

Biezpienu kārtīgi samaisa ar pipariem un sāli (var pievienot zaļumus). Ar nelielu apaļu glāzi no maizes šķēlēm izspiež apaļas formas maizītes. Uz tām kārto biezpienu un virsū liek siļķes gabaliņu. Rotā ar citrona šķēli. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt