Saldā medus vista

 
  • 1 kg svaigas vistas filejas,
  • 400 g augu eļļas,
  • 10 ēd.k. tumšās sojas mērces,
  • 6 ēd.k. medus,
  • 2 lieli sīpoli,
  • Sezama sēklas.
 

Pagatavošana:

Katlā ielej 400 g eļļas un to sakarsē. Vistas fileju sagriež plānās strēmelītēs un vairākos piegājienos (pa nelielam daudzumam) liek katlā tā, lai gabaliņi nesalīp kopā. Cep eļļā gaiši zeltainus. Gatavos gabaliņus liek uz papīra dvieļa, lai notek eļļa. Pannā liek cepties lielos gabalos sagrieztus sīpolus. Atsevišķā traukā samaisa 100 g ūdens ar 10 ēd.k. sojas mērces un 6 ēd.k. medus. Mērci pārlej vistai un cep tik ilgi, kamēr ūdens iztvaikojis un gaļa aplipusi ar medu. Vistu pa gabaliņam ņem nost no pannas un apkaisa ar sezama sēklām. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt

Uzdod jautājumu

Ja Tev ir kādi ierosinājumi, sūdzības, komentāri vai jautājumi, lūdzu, aizpildi pieteikumu.

Vēlos saņemt atbildi
Atcelt

Ar * atzīmētajos laukos informācija jānorāda obligāti.