Aukstā tomātu zupa

 
  • 2 lieli, sulīgi tomāti,
  • 1 dzeltenā paprika,
  • 1 garais gurķis,
  • 1 l tomātu sulas,
  • 3 piparmētras zariņi,
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • 2 ēdamkarotes sakapāta čili,
  • Sauja lociņu vai kinzas,
  • Sula no ½ citrona.
 

Pagatavošana:

Tomātu sulu lej traukā, kurā tiks gatavota zupa. Dārzeņus sagriež mazos, vienādos kubiņos. Zaļumus sakapā, ķiploka daiviņas saspiež. Visu pievieno sulai. Zupu liek ledusskapī vismaz uz vienu stundu.  

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt