Kartupeļu-puravu krēmzupa

 
  • 4 lieli kartupeļi,
  • 2 lieli puravi,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • 1 sīpols,
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • 1,5 l buljona,
  • Eļļa cepšanai,
  • Sāls, malti melnie pipari,
  • Čilī dekorēšanai.
 

Pagatavošana:

Sakapā puravus, sīpolus un ķiplokus. Nomizo un kubiņos sagriež kartupeļus. Katliņā sakarsē eļļu un apcep puravu kopā ar sīpoliem un ķiplokiem. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno kartupeļus, buljonu un vāra, līdz kartupeļi mīksti. Noņem zupu no uguns un pievieno saldo krējumu, sāli un piparus. Sablenderē. Zupu liek atpakaļ uz plīts un silda vēl 3 minūtes. Pasniedz, dekorējot ar čilī.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt