Skābeņu zupa

 
  • 1 kg žāvētu ribiņu,
  • 500 g konservētu skābeņu,
  • 300 g kūpinātas gaļas,
  • 5 kartupeļi,
  • 4 olas,
  • 3 burkāni,
  • 2 lieli sīpoli,
  • Sauja grūbu.
 

Pagatavošana

Grūbas noskalo zem tekoša ūdens vairākas reizes un liek uz nakti izmērcēties. Ribiņas noskalo un liek katlā kopā ar veseliem burkāniem un nomizotiem, nesagrieztiem sīpoliem. Vāra 2h, ik pa laikam pielejot ūdeni, lai gaļa būtu nosegta. Pēc 2h gaļu izņem no katla un atdala no kauliem. No katla izņem arī sīpolus un burkānus, kas turpmākai gatavošanai nav nepieciešami, jo bija paredzēti buljonam. Buljonā liek vārīties grūbas un smalki sagrieztus kartupeļus. Vāra mīkstus, beigās pievieno ribiņas un smalki sagrieztu kūpināto gaļu. Pašās beigās pievieno skābenes un ļauj visam vēl 5 minūtes pavārīties. Ņem nost no plīts un ļauj 30 minūtes ievilkties. Pasniedz ar vārītām olām un skābo krējumu. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt