Soļanka

 
  • 800 g vārītas doktora desas,
  • 300 g auksti kūpinātas salami desas,
  • 200 g tomātu pastas,
  • 3 kartupeļi,
  • 3 burkāni,
  • 3 lielas ķiploka daivas,
  • 2 sīpoli,
  • 1 burciņa marinēto gurķu,
  • Sauja melno olīvu bez kauliņiem.
 

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sagriež, burkānus sarīvē. Uz vienas pannas liek apcepties desas, uz otras apcep sīpolus, smalki sakapātus ķiplokus, rīvētus burkānus un gurķus. Katlā liek vārīties ūdeni. Ceptajām desām pievieno tomātu pastu, visu kārtīgi apmaisa un liek katlā ar ūdeni. Pievieno arī otras pannas saturu ar dārzeņiem un kubiņos sagrieztus kartupeļus. Pievieno pāris lauru lapas, sāli un vāra 10 minūtes. Pasniedz ar krējumu, olīvām un zaļumiem.

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt

Uzdod jautājumu

Ja Tev ir kādi ierosinājumi, sūdzības, komentāri vai jautājumi, lūdzu, aizpildi pieteikumu.

Vēlos saņemt atbildi
Atcelt

Ar * atzīmētajos laukos informācija jānorāda obligāti.