Zaļo zirnīšu krēmzupa ar bekonu

 
  • 400 g saldētu zaļo zirnīšu,
  • 150 g bekona,
  • 3 kartupeļi,
  • 1,5 l buljona,
  • 1 puravs,
  • 1 sīpols,
  • 1 daiviņa ķiploka,
  • Eļļa cepšanai.
 

Pagatavošana:

Sīki sakapā sīpolu, puravu un ķiploku. Nomizo un sagriež kubiņos kartupeļus. Katliņā uzkarsē eļļu, apcep sīpolu, puravu un ķiploku, līdz sīpols un puravs kļūst caurspīdīgi. Pievieno zaļos zirnīšus, ļauj tiem sasilt 3 minūtes. Pievieno kartupeļus un pārlej ar buljonu. Vāra, līdz kartupeļi mīksti. Tikmēr uz pannas apcep bekonu. Kad kartupeļi izvārījušies, zupu ņem nost no uguns un sablenderē. Lej šķīvī un pasniedz pārkaisītu ar bekona kraukšķiem. 

 

Atpakaļ uz sarakstu

Cilvēku skaits:
4 cilvēki
Drukāt

Klientu atbalsts

8 000 0180
info.lv@rimibaltic.com

Lietošanas noteikumi

Seko mums:

Ielāde

Meklēšanas rezultāti

Aizvērt

Aizvērt